Кой ще направи ремонт обаче?

в България

Кой ще направи ремонт обаче?
Кой ще направи ремонт обаче? Народът иска ревизия, оставка и затвор на всички, които ограбиха страната ни. Над 65% от хората искат ремонт в страната ни. Най-логичните хора, които могат да направят този ремонт са тези на които хората им вярват.

Рейтингът е мерилото на народната любов и рейтингът на Слави Трифонов и на Мая Манолова е голям. Тези дето са готови да направят промяната всеки ден са сред хората или в ефирът на телевизиите, но не онези телевизии на властта, а в ефирът на 7/8 тв.

Истината е, че дори президентът Радев се опълчи на мафията в страната ни. Слави Трифонов от години показва истинското лице на мафията в страната като той присъства на всеки митинг и протест с песните си.

И докато се пеят песните на Слави Трифонов по площадите и хората скандират „оставка“ ремонтът ще дойде.

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ