Дара Стоянова и Рая Червенкова с първи старт за 2024!

в България

Дара Стоянова и Рая Червенкова с първи старт за 2024! Гимнастичките от СК “Илиана” и членове на разширен състав индивидуално – жени и девойки, Дара Стоянова и Рая Червенкова, взеха участие в силния Международен турнир “Елегант къп”, който се проведе в Каламата (Гърция).

Дара Стоянова – член на национален отбор жени индивидуално (разширен състав) направи силен старт за сезона с участието си на “Елегант къп“.

Дара влезе в битка с една от големите звезди на националния отбор на Гърция –

Ойрания Сигкуна и даде сериозна заявка за бъдещето си сред големия елит.

Стоянова беше посрещната изключително бурно от всички присъстващи в залата при всяко едно нейно излизане на килима.

Дара завоюва сребърен медал🥈 в многобоя и два златни медала 🥇 в надпреварата на бухалки и лента, а на топка остана на крачка от отличията, завършвайки на четвърта позиция.

Рая Червенкова – член национален отбор девойки индивидуални (разширен състав) също направи силно представяне в Каламата и при доста силна конкуренция успя да се нареди сред призьорите на турнира.

Червенкова се завръща със сребърен медал🥈на топка.

В класирането за многобоя Рая се нареди на престижното пето място, а на бухалки завърши четвърта.

Поздравяваме двете грации и целия екип, който работи с тях и им желаем успешен сезон!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ