ШАМПИОН! “Златен” старт! Пет медала за Елвира Краснобаева на “Premium Cup”! 🥇🇧🇬

в България

ШАМПИОН! "Златен" старт! Пет медала за Елвира Краснобаева на "Premium Cup"! 🥇🇧🇬

Приключи първия Международен турнир “Premium Cup”, който се провежда в Дубай (ОАЕ).

България е представена от националната състезателка по художествена гимнастика – Елвира Краснобаева.

Изключително силен и успешен дебют във възраст “жени” направи възпитаничката на Светлана Юриевна.

Краснобаева с безапелационна игра спечели всички златни отличия в многобоя и на отделните уреди – обръч, топка, бухалки и лента. С общ сбор от 135.000 (34.267 на обръч, 36.183 на топка, 35.550 на бухалки и 29.000 на лента) Елвира спечели всички златни отличия във възраст “жени”.

Много силна и стабилна игра показа българската грация и в четирите съчетания, и абсолютно закономерно оглави класирането.

Поздравяваме личният треньор на Краснобаева – Светлана Юриевна, старши треньора на отбора Бранимира Маркова и целия щаб, който стои зад този успех!

Съдия за България на това състезание бе Рада Вражева. Главен съдия на турнира бе Християна Тодорова – генерален секретар и член на Техническия комитет към Европейската гимнастика.

Честито на всички! 🇧🇬


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ