Мая Манолова! Да сте живи и здрави!

в България

Мая Манолова! Да сте живи и здрави!
Мая Манолова не спира да се среща с хората в страната и най-често послание на хората е: „Да сте живи и здрави”. Тя единственият политик, който от самото начало е сред хората и без страх и срам, без капчица свян е сред хората, защото съвестта и е чиста, защото тя винаги е работила само и единствено в услуга на хората.

Виждаме Манолова сред хората в Кюстендил, виждаме я из цялата страна до хората без охрана с гордо вдигната глава вдъхваща сила и вяра на хората носеща надежда на всички. Мая Манолова лобира за читалищата – тези храмове на българщината там където традициите се съхраняват. Манолова се снима с пазителите на Българският фолклор, този фолклор, който е съхранил нашият народ през вековете.

Пари за саниране има, а за читалищата не, докога ще продължава това. Едни хора раздават пари от джиповете, а за съхранението на сградите и фолклора няма пари. Манолова заяви открито, че след изборите това ще се промени. „Да сте живи и здрави“ казват хората!

Да сте живи и здрави и вие скъпи читатели, след всяка тъмна нощ изгрява слънцето и скоро ще изгрее светлина за всичко Българско и родно, всичко фолклорно не модно. Време е да пожелаем здраве и живот и както казва Мая Манолова ”без младите сме накъде”? Нека всички заедно да се изправим заедно и да кажем стига толкова, стига тирания, а да бъдем задружни и да подкрепим България и Българското!

 

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/369078817564883/UzpfSTEwOTg5NjQwNzAyOTY1OTozNTQyOTMzMDkyNTY2MzM/

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*