Успехът няма граници

в България

Стремежът към победа обединява – в покоряването на олимпийския връх и извън терена. С постоянство, отдаденост и отборен дух. Пет впечатляващи грации, една голяма цел – почетната стълбица на Олимпиадата в Париж 2024. Samsung подкрепя Националния отбор по художествена гимнастика по пътя, защото вярваме, че успехът няма граници. #GalaxyS24 Ultra #TeamGalaxy SamsungСтремежът към победа обединява – в покоряването на олимпийския връх и извън терена.

С постоянство, отдаденост и отборен дух.

Пет впечатляващи грации, една голяма цел – почетната стълбица на Олимпиадата в Париж 2024.

Samsung подкрепя Националния отбор по художествена гимнастика по пътя, защото вярваме, че успехът няма граници.

#GalaxyS24 Ultra #TeamGalaxy
Samsung

Боряна Калейн, Стилияна Николова и ансамбъл-жени ще представят България на Световната купа в София 2024!

България ще бъде представена от Боряна Калейн, Стилияна Николова и ансамбъл – жени на Световната купа по художествена гимнастика в София. Това стана ясно от поименните заявки за Купата в столицата.

Надпреварата в “Арена София” ще се проведе от 12 до 14 април.

55 индивидуални състезателки от 42 страни и 13 ансамбъла ще спорят за отличията в София.

За Италия в индивидуалното на килима ще участват София Рафаели и Милена Балдасари. Израел ще бъде представен от Дария Атаманов и Даниела Мунитс, а за Украйна в борбата за медалите ще видим Виктория Оноприенко и Таисия Онофричук.

Бронзовата медалистка от Токио 2020 – Алина Харнаско също ще спори за отличия при индивидуалистките. Припомняме, че през юли 2023-а Изпълнителният комитет на ФИГ позволи на спортистите от Русия и Беларус състезават в неутрален статут от 1 януари 2024-а.

При ансамблите, България е в състав:

Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева. Очаква се в София да пристигнат и силните ансамбли на Израел, Италия, Япония, Бразилия, Украйна и др.

Световната купа в София ще бъде дебютно състезание за Боряна Калейн за сезон 2024. Стилияна Николова вече взе участие на Гран При Марбея, където се поздрави с три златни отличия. Този уикенд възпитаничките на Весела Димитрова и Ясена Стойнева ще направят своят старт на първата Световна купа за сезона в Атина (Гърция).


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ