Манолова свиква извънреден брифинг за нова изборна схема, приложена в Мъглиж

в България

Манолова свиква извънреден брифинг за нова изборна схема, приложена в МъглижМанолова свиква извънреден брифинг за нова изборна схема, приложена в Мъглиж

Днес, 1 март 2021 г., председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова и лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева ще дадат извънреден брифинг в 11:00 ч. на столичния пл. „Славейков“, при пейката на Славейкови.

Припомняме, че „Изправи се.БГ“ издигна за кмет на Мъглиж Златко Острешев с регистрацията на Движение България на гражданите и Движение 21, които са част от партньорската мрежа „Изправи се.БГ“.

Поводът за брифинга е нова изборна схема, приложена на частичните местни избори в Мъглиж, които се проведоха на 28 февруари 2021 г.

Припомняме, че „Изправи се.БГ“ отива на балотаж срещу ГЕРБ в село Славовица, община Долна Митрополия (област Плевен). Там кандидатът на Манолова Галя Игнатова спечели 121 гласа, а кандидатът на ГЕРБ – 92 гласа.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ