Столичната община и Йорданка Фандъкова не дават официално разрешение за сцена за закриването на кампанията на КП „Изправи се! Мутри вън!“

в България

Манолова изпрати до правната комисия промени в ИК за въвеждане на 32 МИР в чужбинаСтоличната община и Йорданка Фандъкова не дават официално разрешение за сцена за закриването на кампанията на КП „Изправи се! Мутри вън!“

Въпреки депозираното уведомително писмо от КП „Изправи се! Мутри вън!“ до Столичната община за закриването на кампанията на коалицията днес от 18:00 ч. пред Министерския съвет, столичният кмет Йорданка Фандъкова не издава на коалицията официално разрешение да построи сцена за закриването на кампанията.

На място полицията получава указания по телефона от Столичната община да не допуска построяването на сцената. След пререканията на място с представители на коалицията, в 17:20 ч. беше дадено устно указание на полицаите да се позволи монтирането на подиума и оборудването.

Не беше позволен и резервен вариант за провеждането на събитието, така че да се използват стълбите пред Народното събрание, за което сме получавали разрешението на Столичната община при предишни наши прояви.

Коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ възразява срещу опитите за саботиране на събитието за закриването на предизборната кампания посредством административни и чиновнически методи.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ