Слави Трифонов ще забие последният пирон в ковчега на ГЕРБ

в България


Слави Трифонов ще забие последния пирон в ковчега на ГЕРБ, защото рейтингът му засега го определя като трета сила на него и неговата партия, което означава балансьор, а той стой еднакво далеч и от БСП и ГЕРБ.

ГЕРБ се канят пак с манипулация и фалшификация да спечеля изборите, но истината е, че Слави стой еднакво далеч от всички, а за да има управление у нас са нужни коалиции за да се достигне мнозинство в парламента. ДПС са били така нареченият балансьор, който извива ръцете на всички, които управляват последните 30 години, а сега социологическите проучвания обаче нареждат Слави Трифонов на трета позиция. Засега Слави Трифонов си дава сметка за всяка дума, за всеки ход и всяко действие дори и бездействие, защото го гледат под лупа репресивните орани, защото медийната машина го следи внимателно и чакат само да им се даде и най-малкият повод за да хвърлят жлъчната си отрова по него.

Слави Трифонов е умен и насочва фокусът на внимание на обществото само върху истински важните проблеми свързани с обществото и истински големите гафове на управляващите. Но влезе ли в истинската политика ще му се наложи да прави компромиси, а компромисите водят до загуби не само на рейтинг, а и в личен и професионален план. За едно обаче е прав Слави Трифонов, че е крайно време да изхвърлим боклука от властта и в управлението да влязат млади и образовани хора, които да работят за общото благо като тук не става дума за подмяна, а за промяна.

По всички личи, че началниците от Брюксел на Борисов са в престъпен сговор и корупцията не усещане, а реална схема, в която участват господарите му. Хората виждат това и затова се доверяват на Слави Трифонов и само той не участва в схеми и корупционни практики, което му дава правото да забие последният пирон в ковчега на ГЕРБ, но трябва да се пази и от останалите, а изолацията в политиката е духовна и материална, санитарна необходимост в този свят на паралелни реалности. Слави може да промени системата, но трябва да застанем зад него, защото ние сме силата, която може да промени модела и системата.

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ