Боклука си е боклук, само кофата се сменя!

в България


Абе Слави, всички сме свидетели, че политическият боклук само опаковката си сменя и уж сме ги сменили и пак са си същите.
30 години ни разиграват постановки, а ние живеем по-зле и по-зле.
Време е да изхвърлим боклука от властта и да го направим качествено от сърце и душа.

Време е, защото времето минава, а мафията все се окопава и после ще е трудно да ги изчистим.
Трябва национално обединение за това мероприятие за да изчистим България от политическият боклук, трябват хора чисти по дух и сърца чисти без користни цели, защото ставаха и сядаха и все се ояждаха и накрая ти изпя, че пак са си същите. Трябва стройна организация за да се извърши тази прецизна хирургическа манипулация да отрежем туморът, които в държавата се впил и разсейките да се изчистят.

Иначе просто ще излезеш прав, че няма такава държава и такъв народ няма.
Някога древните траки когато небето се разгневи и буря захваща са изстрелвали запалена стрела към небесата за да покажат на Боговете, че не ни е страх от тях, а днес техните наследници не смеят една статия да споделят на стената си в социалните мрежи, но да не би мафията да е по-силна от Боговете или ние сме станали по страхливи от нашите предци?

Та казвам ви, време е някой да поведе хорото и да изхвърлим боклука от властта, а не опаковката пак да сменим!

Във Филма гладиатор актьорът казва :”това което правим днес отеква във вечността” ами ние какво правим ?

Виж още от: bulpress.eu


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ