Мая Манолова за паралелната реалност

в България

Мая Манолова за паралелната реалностМая Манолова обикаля страната и навсякъде се среща с паралелната реалност – тази реалност, в която живеем.

Тази реалност, в която олигарсите трупат бали с боклук и замърсяват страната ни, въздухът и водата ни!

Тази реалност, в която олигарсите притежават съд и прокуратура и всеки, който дръзне да каже истината за това е съден.

Тази паралелна реалност, в която едни медии са на хранилката на властта и удобно заглушават всеки вик за помощ, всеки сигнал за бедствието наречено боклук.

Паралелната реалност, в която олигарсите и корумпираните политици живеят в престъпен сговор срещу нас обикновените хора.

Тази реалност, в която безводието и режимът на водата е за нас, а за тях няма наказание.

Тази съдебна реалност, в която съдът си затваря очите за проблемите на обществото, а прокуратурата се самосезира само когато е удобно за олигарсите, а не за народът.

Тази реалност за разделение на те и ние в условие на бедност, болести и несгоди и тяхната реалност на грабеж, алчност и наглост, тази реалност заради, която всички са по площадите и тези, които не са там в условие на оцеляване, тази реалност, която всички ние трябва да се изправим и да я променим за една чиста и свята република, за една справедлива Българив. Да се изправим, длъжни сме!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ