Борбата с ерозията при розата

в България/Конспирации

Борбата с ерозията при розата
Борбата с ерозията в партията на розата продължава.

Корнелия Нинова изхвърля на бунището старите дънери и леко полека изкоренява и последните издънки, последните не ще да станат първи вече нито падналият ще се въздигне. От акционерно дружество БСП се превръща в едноличен търговец и може би така е по-добре.

Корнелия Нинова доказа на дела не на думи, че е по-твърда от всички преходни лидери на БСП и тя не е поставена в зависимости, които да я принудят да прави компромиси с партията в името на този или онзи, в името на облагата на някой.

Тя наистина постави Партията над всичко и всички и довършва започнатото. Не се продаде когато и предложиха да бъде най-важният човек в страната – председателският пост на Народното Събрание, а предпочете да бъде в партията до другарките и другарите, които имаха нужда от нея.

Не склони глава и когато партията беше оставена без пари и субсидията не стигаше тогава тя направи анализ на кадровият ресурс и сви разходите, а предизборната кампания на столетницата бе направена без пари.

Спомням си този момент когато на Позитано докараха по-малко от един палет флаери и плакати, а във фоайето на ВМРО имаше над 5 палета агитационни материали и въпреки всичко БСП устиска. Борбата със старите тектонични пластови, създавайки ерозия по повърхността на розовите насаждения, течаха с пълна сила. Малцина бяха тези, които разбираха Корнелия Нинова в каква тайна и подмолна война се намира. Като добавим и постоянните атаки от всички отцепени и изхвърлени, от всички други партии и формации, които засмукваха от лявото Нинова води война отвън и отвътре.

Корнелия детронира Сергей Станишев.

Не се продаде и за бляскава кариера в чужбина след срещите си с Вишеградската четворка.

Да не забравяме и огромният натиск от чужбина от мощните кръгове на Джордж Сорос през неговите фондации, медии и влияния в Европарламента и в държавите в ЕС по темата Истанбулската конвенция. Тук Нинова води чисто майчинската, чисто човешката битка да устоява ценностната система на всяко семейство на всяко дете.

Вместо да се възползва от медийната среда на соросоидните кръгове тя изложи майчинската си плът на щиковете и се опълчи срещу цялото послушно дясно пространство. Обвинявана, че има дясно минало нима тази нейна позиция не я реабилитира?

Корнелия Нинова знае, че крепост не се превзема отвън, а отвътре и именно заради това всеки, който не е лоялен на БСП на 100% ще бъде изхвърлен. Макар да се очаква Румен Овчаров да бъде отлъчен от ръководни постове това не му пречи да бъде ментор и да се използва безценният му опит.

Изхвърлянето на Калоян Паргов бе малко преекспонирано, защото истински силните вече са сломени останаха няколко рахитични представители на старото поколение на които кореновата система силно подрязана и е въпрос на време да се оттеглят или да бъдат публично порицани в другарският съд.

Михаил Михов бе бламиран и поставен в ситуация да се оттегли от партията.

Така на практика Корнелия Нинова овладя партията и я прочисти от онези феодални старчета, а на дневен ред са младите.

Почистихме нивата от плевелите, които задушаваха младите семена и не позволяваха да избуят, но сега каквото посее Нинова това и ще пожъне БСП.

Важен е новият кадрови подбор, новата реколта, защото Корнелия Нинова с всяка спечелена битка трупаше врагове и сега има натрупани много негативи в червените редици и това го показват изборните резултати – показват, че битката вътре в партията остави периферията в немилост, а периферията е тази, която гласува.

Днес виждаме, че гората е изкоренена, разорана и превърната в нива, а какво ще роди нивата е отговорност на Корнелия Нинова, защото тя пося семената на промяната. Идват избори и сега пред Нинова и новият и екип стоят нови предизвикателства проблемите вътре в партията са решени и цялата енергия трябва да се хвърли в обработка на посевите, в работа на полето.

Стефан Пройнов: Дали обаче партийните структури са до хората ?

Там където са хората по села и градове, защото те са сърцето на партията те идват от миналото и само те могат да я заведат до бъдещето.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ