Светлозар Минов: Духовните водачи

в България/Религия


Светлозар Минов: Духовните водачи

На вашето внимание:
България е духовното сърце на Европа!
България е благословенна с Духовни водачи, Учители, Светци и Лечители, които никой друг народ не притежава!

Факти и доказателства показват точно това. Друг е въпроса, дали НИЕ знаем и осъзнаваме? Когато разберем всичко това, ще осъзнаем: “Защо целия Свят, се стреми да унищожи българите и България!” Една от причините за това е завистта на другите народи. И как да не ни завиждат? Знаем ли какво духовно богатство имаме само за последните 100 години? Колко народи могат да се похвалят със Учители, Лечители,

Ясновидци и Светци като:
– Преподобна Стойна- Светица и Лечителка, която не случайно е призната и канонизирана за Светица, от Православната Църква.
– Петър Дънов – Лечител и Учител, който е признат в цял свят. Последователите му са над 20 милиона по целия свят. Оставил ни Паневритмия, Учение за Морал и Етика на живота и безкрайна любов към Бога! Завещал ни е Предсказания и лечебни рецепти, за изцеление от болести.
– Ванга – една Пророчица, която бе връзка с други Светове и измерения.

Безпорен феномен, който бе признат приживе от цял Свят, от учени, държавници, политици и общественици!
– Сава Севрюкова – отново една велика българка, която беше надарена с уникална дарба. Дарба да предсказва, да лекува, да дарява доброта и любов. Отново изследвана и призната от световни учени и държавници.
– Вера Кочовска – все признат Екстрасенс и Лечител. Доказала своите български дарби чак в страната на изгряващото слънце- Япония.
– Момера Пенчева – Екстрасенс и Лечител, който все още лекува българи и чужденци. Призната, доказана и търсена от хиляди българи и чужденци.
– Кирил Стоянов – Учител и Лечител, който се е специализирал в източни лечебни и духовни практики. Първия и единствен посветен Учител по Усилено Рейки лично от Сатя Сай Баба, за цяла Европа и България. Посветен от живия Аватар и Светец, на нашето време.
Това са само седем, от огромните българи на нашето столетие.

Безпорно доказани хора с огромни възможности, за които много българи, като мен имат спомени или са се възползвали от тях в личен план. Това обаче далеч не е всичко, скъпи Приятели. Има още стотиц, дори хиляди големи духовни водачи между НАС, дори и сега. Замисляте ли се за Лекарите, които правят чудеса, за неизлечимо болните? Макар да работят в абсурден Свят и абсурдна ситуация. Замисляме ли се за Учителите, които са ни дали поглед над наука, четмо и писмо? Замисляме ли се за стотиците билкари и знахари, които пазят древните познания и ни лекуват тогава, когато друго не помага?
Замисляме ли се за истинските Духовници, от различни религии, чиито молитви са толкова силни, че ни лекуват телата и душите, когато Лекарите не знаят как да ни помогнат?

Скъпи Приятели! Колко са Държавите и народите, които могат да се похвалят, могат да усетят или да се възползват от Божията любов, така както ние българите? За това българския народ е богоизбран. За това на българския народ, му завиждат и искат да бъде изтрит от лицето на земята. Българи знайте, че не сте изоставени, не сте сами и Бог е винаги до ВАС! Просто трябва да Вярвате, да Търсите и да Обичате! Божиите хора са до ВАС!

Автор Светлозар Минов

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ