Сорос с нациска тактика срещу нашите деца!

в България


Сорос спира инвестицията в медиите, но се прицели в децата ни!
„Америка за България“ инвестира в образованието ни, защо ли?
Премахни на един народ историята и след едно поколение той се превръща в тълпа, а след още едно поколение тях можеш да ги управляваш като стадо!

Тези думи не са на Сорос, но са Гьобелс!

Какво се случва на практика: 102 еничари от ГЕРБ махат окончателно Турското Робство от учебниците!

Получаваме уроци по История дори от Руският Патриарх Кирил може би, защото управляващите се отказват от Историята ни заради това, че са зависими от Сорос!
Още от времето на Петър Стоянов се отказахме от суверенитетът си !

Днес нямаме армия, нямаме граница, нямаме флот, нямаме чез и достойнство, а небето ни не се охранява на практика на нито една граница ! Дори и по летищата ни стават гафове!

Сорос ще инвестира само в образование и учебниците за децата ни в образователни програми, в който полека-лека да променят историята ни, фолклорът ни и ценностите ни!
В които да променят дори природните детеродни белези на половете така наречените джендър практики!

До сега Сорос инвестираше в медиите, но от сега нататък всички телевизии и радия, всички медии, които са били на хранилката им ще работят безплатно! Няма да получат нито лев, а напротив ще трябва да са благодарни и покорни, защото ще загубят работата си!

Брутално смазване на безродниците и манипулаторите, които облъчваха нацията си, но няма да ги съжаляваме, че в други държави отдавна с камъни да са ги пратили в джендърските им общности вън от родината ни!

И така промяната на съзнанието на децата ни започва от най-ранна възраст и докато родителите са в икономическо робство и всеки ден се борят за физическото оцеляване, духовното и душевното на децата им е отнемано всеки ден от учителите! Учителите някога бяха най-важните, те бяха будителите на нацията и именно там се фокусираха от Сорос и компания и ги смазаха ! А те се продадоха заради кредити към банки, заради безработица заради егоистичните си нужди като обикновените хомо сапиенс !

Всички сме смазани, но учителите най-много с различни закони и наредби, с различни юридически трикове и забрани те бяха смазани от системата на Сорос ! Като държавни служители нямат право на протест, нямат право на глас, нямат право на будна съвест камо ли на будителство и самосиндикална дейност или подход с децата!

Който го боли за България отива на борсата!
Над 400 училища са затворени и продължава борбата за оцеляване по малките населени места!

ГЕРБ контролират всяко едно училище като директорските назначения са политически и Сорос контролира ГЕРБ, а на финала децата ни са обект на опити и налагане на деструктивност и затъпяване добре контролирано в средата създадена от ГЕРБ и Сорос!

Експерименти с лекарствата! Контролирано хранене през фирми близки до ГЕРБ! Контролирано образование в посоки толерантност, хомофобия и хомосексуализъм, смесване с различното и представянето за нормалност! Подмяна на религиозни и семейни ценности! Размиване на понятията за добро и зло, за правилно и неправилно като агресията расте в училищата!
Децата са объркани и нормалността за тях приема други измерения!
Наркотици, чалга, други зловредни влияния ги заливат!

Пада драстично границата на която започват сексуалните им контакти и момичетата загубват майчинските си инстинкти като децата раждат деца! Родителите са заблуждавани от учителите, че всичко е наред, че всичко е нормално!

Политическото зомбиране започва от най-ранна възраст с мартенички за децата – подарък в детската градина от ГЕРБ, раници и учебници – подарък от партия ГЕРБ в началните класове и така все УЖ някакви подаръци и все на светските събития и училищни празници присъстват едни и същи политици от ГЕРБ! Канят се да векуват, но не им идва на ума, че до две – три десетилетия няма да има страна България!

Истината е, че всяко второ дете е вече болно още в началните класове! Докато завърши училище са болни над 90%!
Тук става дума за храната и водата, с която се снабдени най-ценното ни – децата ни !
А в духовен и душевен план агресията расте, липсват човещината и здравни практики !

Липсват духовни и силни морални правила, в които да бъдат възпитавани и кой да им ги предаде!
Няма граждански контрол!
Сорос атакува децата ни, а от ГЕРБ му ги предлагат като експериментални животни в лаборатория!

Ние мълчим, ние търпим, но утре ще се питаме къде сбъркахме?


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ