Мая Манолова! Не сте сами!

в България


Те искаха да си мислиш, че си сам и така печелят, така сломяват всеки дух и всякоя борба.
Не си победен докато не се предадеш сам и те искат да се чувстваш сам.
Изправи се и последните си стъпки към свободата извърви, защото утре тази дума свобода не ще я има, не ще получиш шанс за нея ти, уви.

Ще те последват хората дето са добри, не си сам, изправи се и тръгни. Хората ще ни последват, само ако знаят, че ще ги поведем към по-добри дни иначе всеки в тях ще си седи.
Не сме сами, всеки се е свил и притаил и чака да отмине тази чума, а тя върлува ли, върлува.
Да се изправим днес е въпрос на чест, на шанс и задължение, защото когато дойде утре няма да има значение.

Не сте сами! „Изправи се.БГ” е с вас, но трябва да се заявим, да се изправим като един.
Нима животът ви харесва, нима статусът ви социален се е подобрил, нима животът ви се е подобрил, кой да се бори за вашият социален статус, ако не самите вие.
Не сте сами, но трябва да се опълчим на страха и да се преборим за чиста и качествена вода и храна, за социални стимули за нашите деца да бъдат тук, а не в чужбина, за по-добри условия на труд и справедливи доходи, за морални и спокойни старини трябва ние да изискваме светът да се промени, защото държавата сме ние не мафията, която управлява.

Трябва просто да се изправим и да продължим, кризата е в нашият ум и ако не я преодолеем тази психологическа бариера всеки ще загуби своята кариера, ще загуби смисъла да живее и да остане. Лесно е самолетът за някъде хване, но трудно е да се бори тук, трудно е да остане.
Можем да, средата си да променим, но първо трябва тази промяна в нас да изградим и време да се изправим и да продължим.

Изправи се, нека стъпките към свободата заедно да извървим, свободата да бъдем себе си, да бъдем горди Българи и да живеем в един уреден и подреден свят, в който ние сме важните, а не мафията.
Не сте сами!

Виж още от: bulpress.eu


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ