Защо имаше малко над 1500 човека на протеста на Мая Манолова?

в България

Защо имаше малко хора на протеста на Мая Манолова?

Защо имаше малко над 1500 човека на протеста на Мая Манолова?

Защо според Вас имаше малко хора на протеста на Мая Манолова?

Ще се учудите колко много хора са зависими от системата, колко са подставените НПО-та и ФОНДАЦИИ да не говорим, че половината публично активни УЖ опозиционни лидери и лица по протестите са с подставена роля да изпускат парата на народното недоволство.

Мнозина имат ролята да потушават народното недоволство по различни теми и проблеми от социални до битови проблеми, но за всеки влак си има пътници, ама има и машинисти та не видяхте на протеста най-активните по принцип, нямаше ги и дежурните съгледвачи и търсачи на ПИАРА, нямаше ги, никой не дойде от дежурната протестна мрежа та до така наречените патриоти.

 

Протестът на „Изправи се.БГ“ и Мая Манолова бе един тест за родолюбие и патриотизъм и как нямаше червени бабички на протеста, как никой не я подкрепи, никой от случайните заподозряни.

Когато на един протест провокаторите и полиция е в повече от истински недоволните значи има нещо гнило, има и това бе, че Мая Манолова не се вписва в политико-икономическата мафия и затова всички централи бяха изкомандвали своите хора да не вземат да отидат на този протест.

 

Това е ясна индикация, че Мая Манолова е на страната на хората и неоправданите, тя е дала много от сърцето си и делата си щом не бе подкрепена от нито едно НПО и нито една политическа партия значи само едно – тя няма договорки с нито един олигархичен модел в страната.

Едно е ясно, че Мая Манолова е с по-висок рейтинг на обществено одобряване от повечето политически формати, което автоматично я прави враг на политико-икономическата мафия, това е нашият човек значи! Ако Мая Манолова влезе в голямата политика аз бих гласувал за нея, а ти?

Виж повече на Bultimes EU


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ