Мая Манолова! Малкият бизнес иска да упражняваме трудът си!

в България

Мая Манолова! Малкият бизнес иска да упражняваме трудът си!
Мая Манолова за мерките, които не сработиха! Мая Манолова за малкият и средният бизнес – как бяха добре рекламирани мерки за подпомагане на бизнеса и как някак си ги забраниха? Какво на практика се случва с един фитнес клуб например? Какво се случва със самоосигуряващите се лица?

Какво се случва в цялата страна? Хората, които се самоосигуряват на практика нямат доходи, но имат разходи, а правителството така е направило системата, че тя да не работи за микро предприятията и така на практика какво става – всеки не отговаря на поне едно изискване и така аха държавата да ти помогне, но уви – не ставаш.

Всички в държавата са потърпевши от системата, която създава ред ограничения, системата създава ред изисквания, които да не можете да покриете и така самата система трупа икономии за сметка на народа. Във всички сегменти е така – за банките нямате нужният доход, а за данъчното имате за телковете, но нямате нужният набор от документи за болестите си като на практика сте болни!

Ограниченията не са от вчера така на практика държавата трупа икономии, които после как се преразпределят никой не пита. Тук не става дума за държавническо мислене и хем държавата не ви помага и не ви дава да работите, а хората питат къде е по безопасно в залите или в метрото, хората питат кога ще могат да работят?

Манолова за пореден път показва, че липсва план за управление, и защо има разлика в прилагането на мерките? Борисов обещава мерки и кредити, но на практика нищо не работи в страната. Хората искат да работят, не да им се пречи. Манолова и гражданско движение „Изправи се.БГ“ заявиха, че мерките са направени така, че да не достигнат до хората. Възпитано помолиха да получат право да упражняват трудът си, но утре невъзпитано ще скандират на площадите хората засегнати от това най-вероятно!

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/244241090000104/UzpfSTEwOTg5NjQwNzAyOTY1OToyNDk2MjMzMzk3MjM2MzE/

Виж още публикации на bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ