Мая Манолова! Истината, която крият от вас!

в България

Мая Манолова! Истината, която крият от вас!Мая Манолова говори за социалните и икономическите проблеми, те са свързани с нашето битуване и социалното ни общуване както и с оцеляването на над 86% от Българите у нас.

Правителството властва над нас – то не иска само да ни управлява, но и да ни държи в подчинение и зависимости като икономическите мерки водят до повече ограничения и все по-трудни условия на оцеляване.

„Хляб и зрелища“ по стар римски обичай, но хляб няма, а зрелищата не пълнят стомаха на обикновеният Толуп.

Мая Манолова се опитва да върне фокусът на внимание върху истинските проблеми касаещи нашият живот, но правителството и медиите обслужващи властта насочват вниманието ви върху зрелищата. И така ИСТИНАТА, КОЯТО КРИЯТ ОТ ВАС Е, ЧЕ ГРАБЕЖЪТ ПРОДЪЛЖАВА!

Единствено Мая Манолова се опитва заедно с нейната платформа „Изправи се.БГ“ да въздейства на национално и регионално ниво по различни казуси и проблеми, но истинските проблеми остават в периферията на фокусът на внимание докато нашите умове се занимават с милионите на олигарсите и всякакви скалъпени медийни манипулация коя от коя по-скандални!

Скандалът продава, така е за жалост, но Мая Манолова не предлага скандали, а решения и затова не е в ефирът.

Кое е по-важно за вас – акциите на Левски или цената на тока, водата и газта, или цените на храните и медикаментите, качеството им и проблемите с инвалидите и здравните работници, проблемите, които ви заливат с образованието и малкият и среден бизнес, кое ще ви нахрани хлябът или зрелището?

Днес Мая показва проблем с пчеларите и качеството на медът, утре говори за законите, които променят, но фокусът е важен.

Истината за която не говорят е, че върху народът се извършва геноцид – изтребление и унищожение за което никой не говори!

Виж още публикации на Bultimes EU


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ