Слави Трифонов: Писна ми да ме мислят за безопасен!

в България

Слави Трифонов: Писна ми да ме мислят за безопасен!
Всички ние сме опасни! Толкова ли е трудно да живеем нормално, пита Слави? Слави открито пред всички заяви, че според него е тъпо да си мислим, че от нас нищо не зависи, а напротив – от нас зависи всичко! На концертът си Слави призова хората да се вбесят, каза „аз лично съм бесен, вбесете се и вие“, но истината е, че вече всички сме бесни и без Слави Трифонов да ни го казва. Държавата се управлява – властва над нас с глоби, актове, ограничения, забрани и всякакви репресивни методи и натиск.

Аз също съм бесен, а вие бесни ли сте? Вдигат се цените на тока и водата, на храната и искат да вдигат цените на всичко – лекарства и каквото се сетите, а заплатите не се вдигат, пенсиите се топят буквално за няколко дни.

Народа е бесен, но кротко и дисциплинирано спазва оказания „стойте си у дома, не ходете на работа, не излизайте в парка, не ходете за риба или на лов, не ходете“, а ние що не им кажем къде те да отидат, както се казва на майната си?

Време е и ние да изхвърлим боклука от властта, от телевизорите, от животът си и това може да стане само, ако се вбесим наистина, че да не ни пука, защото ние не призоваваме за бунт и революция, ние призоваваме да се спази тази конституция и нека властта произлиза от народа, а не от тази хунта узурпирала властта да нямат страх и от Бога. Опасни ли сме или не всеки сам решава, но едно е ясно, че ако продължаваме така наистина няма да има такава държава!

Време е да им покажем, че има такава държава и докога на власт ще е глупостта както казват, че няма нищо по-страшно от колективната глупост, но има и това е колективният гняв! Не умря ли и последната илюзия във вас, че с пасивност не ще постигнем промяна. Толкова ли е трудно да живеем нормално, пита Слави Трифонов!

https://www.facebook.com/111214906979274/videos/691823451563150/UzpfSTEwMDAwMjEyMjA5NTQ2NjoyOTcxODc1MzQyODkzMTcz/?__tn__=%2Cd-%5D-h-R&eid=ARA9PfHQz1MSt3H98Ebc46nE4vaBrRT35YuwD46VyXyRZy63oLw0-3hsVqjFMqniUBjHxwoMrOkngzFo

Виж още от: bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ