Борбата с ерозията при розата

в България/Конспирации

Борбата с ерозията при розата


Борбата с ерозията в партията на розата продължава.

Корнелия Нинова изхвърля на бунището старите дънери и леко полека изкоренява и последните издънки, последните не ще да станат първи вече нито падналият ще се въздигне. От акционерно дружество БСП се превръща в едноличен търговец и може би така е по-добре.

Корнелия Нинова доказа на дела не на думи, че е по-твърда от всички преходни лидери на БСП и тя не е поставена в зависимости, които да я принудят да прави компромиси с партията в името на този или онзи, в името на облагата на някой.

Тя наистина постави Партията над всичко и всички и довършва започнатото. Не се продаде когато и предложиха да бъде най-важният човек в страната – председателският пост на Народното Събрание, а предпочете да бъде в партията до другарките и другарите, които имаха нужда от нея.

Не склони глава и когато партията беше оставена без пари и субсидията не стигаше тогава тя направи анализ на кадровият ресурс и сви разходите, а предизборната кампания на столетницата бе направена без пари.

Спомням си този момент когато на Позитано докараха по-малко от един палет флаери и плакати, а във фоайето на ВМРО имаше над 5 палета агитационни материали и въпреки всичко БСП устиска. Борбата със старите тектонични пластови, създавайки ерозия по повърхността на розовите насаждения, течаха с пълна сила. Малцина бяха тези, които разбираха Корнелия Нинова в каква тайна и подмолна война се намира. Като добавим и постоянните атаки от всички отцепени и изхвърлени, от всички други партии и формации, които засмукваха от лявото Нинова води война отвън и отвътре.

Корнелия детронира Сергей Станишев.

Не се продаде и за бляскава кариера в чужбина след срещите си с Вишеградската четворка.

Да не забравяме и огромният натиск от чужбина от мощните кръгове на Джордж Сорос през неговите фондации, медии и влияния в Европарламента и в държавите в ЕС по темата Истанбулската конвенция. Тук Нинова води чисто майчинската, чисто човешката битка да устоява ценностната система на всяко семейство на всяко дете.

efekt-2

Вместо да се възползва от медийната среда на соросоидните кръгове тя изложи майчинската си плът на щиковете и се опълчи срещу цялото послушно дясно пространство. Обвинявана, че има дясно минало нима тази нейна позиция не я реабилитира?

Корнелия Нинова знае, че крепост не се превзема отвън, а отвътре и именно заради това всеки, който не е лоялен на БСП на 100% ще бъде изхвърлен. Макар да се очаква Румен Овчаров да бъде отлъчен от ръководни постове това не му пречи да бъде ментор и да се използва безценният му опит.

Изхвърлянето на Калоян Паргов бе малко преекспонирано, защото истински силните вече са сломени останаха няколко рахитични представители на старото поколение на които кореновата система силно подрязана и е въпрос на време да се оттеглят или да бъдат публично порицани в другарският съд.

Михаил Михов бе бламиран и поставен в ситуация да се оттегли от партията.

Така на практика Корнелия Нинова овладя партията и я прочисти от онези феодални старчета, а на дневен ред са младите.

Почистихме нивата от плевелите, които задушаваха младите семена и не позволяваха да избуят, но сега каквото посее Нинова това и ще пожъне БСП.

Важен е новият кадрови подбор, новата реколта, защото Корнелия Нинова с всяка спечелена битка трупаше врагове и сега има натрупани много негативи в червените редици и това го показват изборните резултати – показват, че битката вътре в партията остави периферията в немилост, а периферията е тази, която гласува.

Днес виждаме, че гората е изкоренена, разорана и превърната в нива, а какво ще роди нивата е отговорност на Корнелия Нинова, защото тя пося семената на промяната. Идват избори и сега пред Нинова и новият и екип стоят нови предизвикателства проблемите вътре в партията са решени и цялата енергия трябва да се хвърли в обработка на посевите, в работа на полето.

Стефан Пройнов: Дали обаче партийните структури са до хората ?
Loading...

Там където са хората по села и градове, защото те са сърцето на партията те идват от миналото и само те могат да я заведат до бъдещето.Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе