Тези сигнали издават повече от ясно, че сте паднали в жертва на клетва

в Любопитно

Ако сте сред мнозината, които са паднали в жертва на клетва, трябва да се научите да разчитате ясните сигнали, които издават състоянието ви.

Истината е, че тези няколко знака показват без никакво съмнение, че сте попаднали в жертва на клетва. Не са никак малко хората, които си мислят, че са попаднали в плен на клетва. За съжаление голяма част от тях се оказват прави.

Ако искате да проверите дали и вие не сте паднали в жертва на клетва, то проверете дали нямате някой от тези ясни сигнали.

Ето кои са те:

Зачестили проблеми в любовен план

Ако някога сте имали стабилна любовна връзка, но напоследък забелязвате, че любовният ви живот е започнал сериозно да куца, това е почти сигурен знак, че са ви проклели. Освен това ще забележите, че каквото и да правите не можете да задържите партньора си за дълго време, нямате желание за интимна близост и други подобни.

Внезапна загуба на енергия

Ако до неотдавна сте били изпълнени с енергия, сила, желание за живот, а изведнъж усещате, че „потъвате“ и вече нямате желание за нищо, трябва да се вземете в ръце, защото са ви проклели.

Финансови загуби

Разбира се едва ли има човек, който да не е претърпял финансова загуба по една или друга причина. Въпросът обаче е, че ако сте станали жертва на клетва, то финансовата загуба ще ви преследва на всяка крачка. Каквото и да правите, няма да се видите в пари.
Ясен знак е и ако от стабилно финансово състояние изведнъж сте изпаднали в безнадеждно положение.

Черно знамение

Ако забележите, че изведнъж любимите ви бижута започват да се късат все по-често или направо да изчезват, това със сигурност не е на добро.
Освен това, ако забележите, че сте попаднали в голяма черна серия и всяка ваша крачка е съпътствана от несполуки, то това е сигурен знак, че са ви проклели.

Проблеми със съня

В случай, че до неотдавна сте имали спокоен сън, а напоследък заспивате много трудно, потите се докато сънувате, пробуждате се нощем, то положението не е никак розово.

Необяснима болка

Колкото и изненадващо да звучи на някои, има хора, които наистина изпитват необяснима болка. Ако напоследък усещате все по-често силна болка и то в долната част на гърба, краката или корема и медиците не могат да открият причината, то е повече от ясно, че действа клетва

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ