С тези няколко съвета ще ви се получи перфектно селфи

в Любопитно

Селфи модата все още се вихри с пълна сила. Вероятно мнозина от вас се питат защо на някого селфитата се получават безупречни, а вашите далеч не изглеждат така. Истината се крие в няколко изпитани трика, които гарантират, че и вашето селфи ще се получи перфектно.

При все, че мнозина отричат селфито, то на него несъмнено може да се погледне като на забавен начин, по който да погледнете на себе си. Освен това можете спокойно да го споделите с приятелите си в социалните мрежи.

Вероятно мнозина от вас са си правили шантаво селфи само за да установят колко лайка ще получат, след като го разпространят в социалните мрежи.

Ето обаче кои са хитринките, които трябва да спазвате, ако искате да си направите перфектно селфи и разбира се да получите много лайкове:

Д-р Анука Линдел от университета в Мелбърн съветва да поставите смартфона си откъм левия ъгъл на лицето.
Фронталните снимки също са толкова изразителни като левите профили. В сравнение с тях обаче те не са толкова фотогенични.

Ако искате да получите наистина отлично селфи, то тогава е нужно да се завъртите към обектива 3/4 или 2/3. Обективът трябва да бъде насочен от лявата страна. Кадърът ще излезе наистина перфектен, тъй като по този начин се изтъкват скулите и ще изглеждате много по-слаби, отколкото сте в действителност.

Освен това винаги трябва да заставате с лице към светлината. Заставайте пред източника на светлината, без значение дали става въпрос за лампа или прозорец.
Не забравяйте, че много важно условие да се получи добро селфи, е да се държите естествено. Колкото и лесно на пръв поглед да звучи, то със сигурност не е толкова лесно да го приложите на практика, докато снимате себе си.

За да улесните задачата си, бихте могли да си представите, че общувате с някого, когото харесвате. Също толкова успешно можете да настроите и камерата в режим на серийно снимане. По този начин шансът поне една от снимките ви да се получи непринудена, е много по-голям.

Друг от триковете за отлично селфи е, че трябва да държите телефона си малко по-високо от нивото на очите. Не се снимайте отдолу.

И най-важното условие за страхотно селфи, е да го правите със стил, без значение къде сте избрали да се снимате. В този ред на мисли би било добре на заден план да не се виждат странни гледки, пейзажи или пък неизмити съдове, които иначе не бихте искали да покажете,

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ