Сложете 2 зарчета в джоба си и вижте какво ще се случи

в Любопитно

Зарът e от предметите с магически свойства. Той е честа фигура в татуировките. Каква обаче е неговата символика? Тъй като той присъства в различни игри, образът му се свързва основно с печалбата, късмета, поемането на риск.

Много хора си татуират зарове съвместно с други символи, за да изразят своята бунтарска природа или пък да привлекат късмет. Разбира се, за да се възползвате от тези качества на заровете, не е нужно и вие да го увековечавате върху тялото си.

Достатъчно е да имате две малки зарчета в себе си – например в портмонето или джоба на палтото си. Така ще имате мощен талисман, а не просто сувенир.

За да е зареден вашият късметлийски предмет с още по-силна енергия, е добре зарчетата да не са обикновени. Спрете се на такива от кристал или някакъв благороден метал. Ако нямате възможност, разбира се, и пластмасови или дървени зарчета ще са ви от полза.

Най-важното е да вярвате в силата им. Носете ги със себе си поне 2 месеца, за да привлечете късмет, пари, благополучие. Същият талисман би ви помогнал още, ако сте твърде нерешителни и имате нужда от по-голяма увереност.

Източник: sanovnik.bg

Виж още публикации на bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ