Слави Трифонов: Добре бе, хора, няма ли да се събудите?

в България


Слави Трифонов попита: Защо са ни военни самолети, с които да убиваме, а нямаме медицински хеликоптери, с които да спасяваме животи? Попита и: Добре бе, хора, няма ли да се събудите? Защо избираме политици, които не само харчат нашите пари, а са корумпирани и крадат европейски пари и всякакви пари, а не правят най-важното? Не се грижат за нашия живот, какъвто е техният основен ангажимент по презумпция.

Слави Трифонов отъждестви и че: Резолюцията е исторически позор за управляващите в България. Резолюцията казва срамната истина за управлението в Българи, пише той. „Въпреки съпротивата от страна на Европейската Народна Партия, и най-вече на нейното ръководство, резолюцията относно принципите на правовата държава и основните права в България беше приета.

Каквото и да бъде казано оттук насетне – тази резолюция е исторически позор за управляващите в България“. Истината е, че всички ние сме кои по малко, кои повече съучастници в това мракобесие над България и Българският народ. Истината е, че по един или друг начин ние помагаме на тази система, която ни убива все по-нагло и все по-безпардонно.

Като си купуваме винетки ние спонсорираме мафията която прави ремонт на ремонта на пътят. Като си купуваме това или онова във всеки продукт е калкулиран и данък, който хазната прибира и така колкото и да мразим системата ние я финансираме, защото така трябва, защото трябва да си плащаме данъците и за всичко трябва да сме изрядни, а те такива ли са?

Бентлита се водят на инвалиди, не си плащат данъците и застраховките на колите, те не спазват законите тези закони, които сами са избрали. Докога ще търпим? Слави Трифонов днес пита: Добре бе, хора, няма ли да се събудите вече? Докога ще им съдействаме, докога ще помагаме на нашите палачи? Време е да изхвърлим боклука от властта всички заедно и то колкото по-скоро толкова по-добре за всички нас.

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ