Кой ще изхвърли боклука от властта?

в България


Кой ще изхвърли боклука от властта ли … Засега като плесен се вкопчила във фасадата наречена България. На документи сме най-богатите – имаме жилища, на практика сме най-бедните – те се рушат, а в тях няма никой. На документи имаме най-добрата икономика, а на практика имаме най-голямата безработица. На документи имаме бойни самолети и армия, а на практика имаме два счупени танка и една рота за позиране за празници.

Абе на документи я има тази държава, но на практика обаче има само някаква територия. Слави Трифонов иска да покаже на целият свят, че има такъв народ не само по статистика, не само по документи. От нас зависи обаче дали ще покажем, че сме народ или не.

Като плесен са обхванали всички сектори и ведомства тези от властта и само ние можем да ги прочистим, но за това трябва народ, а не статистика, за това трябва да се обединим и да кажем „стига толкова“ и някой да поведе хората към промяна, към едно обновление някои му викат всенародно въстание, други протест, трети обаче предпочитат да си седят по домовете и да си цъкат от телефоните. Истината, че дела трябват, не думи, не лайкове.

Тази плесен обзела институциите е обзела и сърцата и душите ни! Трябва воля за промяна, трябва нова алтернатива на управлението на страната ни. И кой, ако не ние самите не прочистим душите си, страната си и животът си? Кой ще изхвърли боклука от властта ли – ами ние самите!

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ