Кой поръча Васил Божков?

в България

Кой поръча Васил Божков?
Кой според Вас поръча Васил Божков? Това са хранителните вериги, които се командват от Европа. Те виждаха, че хората седят гладни за да търкат талончета, а оборотите на веригите спадаха. Спадаха заради бедността в страната ни затова и сега Борисов пуска 50 лева на пенсионерите за да ги занесат в хранителните вериги, че и него да не го поръчат. Те съсипаха икономиката ни като принудиха фирмите от хранително-вкусовата промишленост да фалират. Те изсмукват народните пари без да плащат данъци в хазната.

Те са тези, които съсипват и зеленчукопроизводството и малките фермери. Те са тези за които работим всички. Над 75% от бюджета на всяко домакинство отива за прехраната му. За останалите 25% от парите ви се борят държавата като иска да си платите данъците, мобилните оператори, електроразпределителните дружества, ВИК и всички останали. Дори фармацевтичните компании се борят за по-малък дял от вашите пари колкото и добре да е смазана бялата мафия и да няма здрав човек.

Васил Божков с хазарта отнемаше голям процент от парите в циркулация именно заради това го смазаха за да не търкате талончета, а да си купувате храна от големите вериги. Правителството е подвластно на тях и ще изпълнява всяка заповед, защото те контролират всички ни. Здравето и прехраната на една нация е оставено в ръцете на чужди фирми безконтролно какво ядем и какво пием. Качеството на храната ни не е от значение, от значение е цената, а тя не отговаря нито на качеството, нито на количеството. Затова Ви избиха животните, затова се контролират и земеделците.

Никой не е по-голям от хляба казваме у нас и е така, никой не по-голям и от хранителните вериги дори и един от най-богатите в страната ни Васил Божков. Пред глада всички сме равни!

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ