ГЕРБ – Изборни манипулатори

в България

ГЕРБ - Изборни манипулатори

ГЕРБ – Изборни манипулатори
Сайт показа документи, с които доказва как ГЕРБ фалшифицират изборите в страната !
Как ГЕРБ печелят избори с фалшификация нагледно от Галиче?
Как ГЕРБ печелят избори с фалшификация нагледно от Галиче? Представители на БСП в секционна избирателна комисия в Галиче установиха направени фалшификации в протокол от днешните избори за кмет на селото.
Точно в 17:05 минути е открит протокола на подвижната избирателна комисия. Вече попълнен и готов с резултата. Часа на него естествено е 20:15 и това е абсолютно опорочаване на изборният ден!

Въпросният документ е попълнен с днешна дата, а отбелязаният час е 20:15 (който все още не е настъпил), информира БГНЕС. Председател на секционната избирателна комисия, която е оформила протокола с невярно съдържание, е баща на народен представител от ГЕРБ.

Което пък поставя още повече въпроси, дали всички избори в България се печелят по този начин от Герб и не е ли време да се смени изцяло начина на гласуване и отчитането на изборните резултати.

Източник: xaknewzz.blogspot.bg

Истината е, че всички избори от ГЕРБ се печелят по този начин ! Историята помни как се печатаха бюлетини, помни и как се подменяха такива, помни и как се подменяха пликове и как се криеха бюлетини по времето на Референдумът!

Помни историята как се фалшифицираха протоколи в зала „Армеец“ дори пред камерите на журналистите, помни как се подменяха чувалите с бюлетините по пътят им от избирателните секции, историята помни, но народа е забравил!

Ех народе, време е да изхвърлим боклука от властта !

От: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ