Слави. време е да изхвърлим боклука от властта!

в България

Слави. време е да изхвърлим боклука от властта! Слави. време е да изхвърлим боклука от властта!
Време е и скоро боклука ще го разбере !
Според Уикипедия, свободната енциклопедия:
”Сметта (още боклук или отпадък) е ненужен, неизползваем или нежелан материал”.
И така След като Борисов ни нарича „материал“, след като Тодор Живков в едно друго време ни нарече „изборен материал“ та и ние имаме пълното право да ги наречем „материал“!Слави. време е да изхвърлим боклука от властта!

Та нежеланият материал се е натрупал с годините и като плесен се разпрострял !

Имаме ли нужда от тези политици ?
Използваеми ли са от обществото или само обслужват престъпни и корупционни схеми по нареждане на техните партийни централи и мафията?

Политическият Боклук е голям и за тях тази квалификация може да е обидна, но за нас е една мека форма за квалифициране на този материал!
Ние сме лошият материал, който за други сме изборен материал, за трети електорат, за четвърти статистика или таргет, абе всичко сме за тях, но не и хора !

Честно да ви кажа нещата лека-полека си отиват на „джан-джун“ ! Хайде бе Слави, поведи хорото и ще се учудиш колко хора ще се хванат с теб, да изчистим България от боклука във властта !

Време е да изхвърлим боклука от властта, време е да покажем на всички „как се прави” и ако тези пак смятат да подменят изборните резултати тогава да излезем всички на един митинг концерт и да покажем на боклука „Гледай как се прави“ и всеки му ще се въздаде според делата накратко казано „джан-джун“ и който каквото му е писано!
Време е да разплачем дяволите!
Време е да изхвърлим боклука – леви, десни гледайте как се прави !

Хайде Слави, поведи ни, не карай боклука да чака, че много взе да смърди!

От:  bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ