Бай Тошо: Само Социализма може да се противопостави на новият световен ред

в България

Бай Тошо ни показа моделът на управление на един народ и една държава. В Социализмът няма противопоставяне на множество политически партии, защото партията е една. Хората не се деляха и не се противопоставяха един на друг напротив бяха единни и така другаруваха, бяха задружни и си помагаха в несгодите.
Бай Тошо този надпис: ”СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА“ е за вас хората – народът пък то какво обединиха се партиите срещу вас и вижте какво стана със скъпото ни отечество. Бай Тошо: Моделът на управление на Социализмът само може да се противопостави на новият диктаторски глобален световен ред на Капитализмът, само задружните усилия на един народ редом с ред, дисциплина и контрол в името на всеобщото благо заедно с моралът и образованието ръка за ръка с икономическите и аграрните реформи на новото време могат да спасят нацията от измиране от сигурен глад и бедност.

Здравеопазването с грижа за хората не за корпорациите. Индустрия, която да задоволява нуждите на обществото, не алчността на капиталистите. Модерно аграрно стопанство сега е възможно не като по мое време да няма трактори и да копаете на ръка с мотиката.

Това стопанство ще изхрани нацията и така дружно ръка за ръка можете да възобновите една силна и правова държава, в която никой не краде и не мами, защото силните закони правят стабилният ред и дисциплина основана на възпитание и морал. На времето имаше табелка на всеки дом ”ОБРАЗЦОВ ДОМ”. Днес обаче домовете са празни, душите са празни, нямате алтернатива, нямате бъдеще, а само дето робските вериги се стягат леко по-леко и вие си оставате роби на Капитализмът.

Само Социализмът можеше да се противопостави на глобализма и на новият световен ред, който се налага от световните елити и те затова го разрушиха. Но вие скъпи другарки и другари, можете да го възстановите и да спасите държавата, народът и вас самите или да си сложите чиповете и да ви контролират и управляват, а съдбите ви да зависят не от хора, а от компютри.

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*