Мая Манолова: Особеностите на Българският лов

в България


Малцина знаят, че Мая Манолова и активисти на „Изправи се.БГ“ отидоха до едно от любимите ловни места на властта от време оно до досега. Тук Бойко Борисов често идва да бистри политика с някои другари и другарки с кукловодите на властта и това е ловно стопанство „Паламара”.

Тук на чашка в строго охранена територия на мезенце се решават някой от най-важните неща в страната. Именно тук властта се чувства необезпокоявана в тези размирни времена и тук Мая Манолова им развали рахатлъка както казват от ДПС.

Така докато хората мизерства и боледуват, докато хората протестират и негодуват като Бойко си почива необезпокояван.

Тук се крият сивите кардинали и се хвалят какво са окрали. Та особеностите на Българският лов са много пикантни от време оно, но е дошло друго време разделно с властта да се разделим и оставка ще има, и ревизия, и съд кой колко е крал и кой къде се е скатал.

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/818246498926251

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*