Слави Трифонов: Време е някой да изхвърли боклука!

в България

Слави Трифонов: Време е някой да изхвърли боклука!
Слави Трифонов организира голям концерт! Засега мястото на концерта се пази в тайна, обсъждат се няколко варианта, но едно е сигурно, че една песен ще бъде изпълнена – време е някой да изхвърли боклука!

От тази карантина се нагледахме на стари филми и се наслушахме на стари парчета, абе не ли време е някой да изхвърли боклука и така и ние питаме не е ли време някой да изхвърли боклука от властта и кой ще го направи?

Постоянни скандали и не спират да се правят на важни и докато ние търпим едни се забавляват, а други се отегчават. Докога ще търпим тази тирания, докога ще ги търпим и тия, и уния?

А времето минава и живота продължава, а дали го живеем или като догаряща свещ тлеем всеки сам решава, но скоро трябва някой да поведе хорото и да си върнем държавата, да си върнем живота, да си върнем това, което ни отнеха, да си върнем съдбата си и да изковем бъдещето на идните след нас.

https://www.youtube.com/watch?v=14jJ3SuN3Ew

Време е наистина някой да изхвърли боклука от властта и ние да застанем зад него, но кой ще е?

От: bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ