Мая Манолова! Време е да се изправим срещу модела Борисов!

в България

Мая Манолова! Време е да се изправим срещу модела Борисов!
Мая Манолова! Дела трябват, а не думи „Дела трябват, а не думи“ е казал Апостола на свободата и Мая Манолова досега показва делата им и припомня думите им! Всички обещания се нарушават, всичко свързано с народа се променя, а мерките и системата обслужват само група облагодетелствани от властта.

Манолова е била в кухнята на властта и като председател на Народното Събрание също е можела да се облагодетелства от стимулите за властимащите, но тя не го прави като омбудсман, тя е до хората и вижда болката и страданието им, тя вижда в очите им това, което системата прави с тях и как болшинството са поставени в психическа и физическа невъзможност за оцеляването си най-кратко казано това е геноцид.

Мая Манолова е сърцата жена с много човещина и тя прави своят избор да послуша сърцето си, защото да помагаш на бедните и онеправданите, да помагаш на хората в нужда е дело Богоугодно и то отнема от времето, от средствата, от сънят и не носи материални блага, но носи на душата онзи смисъл на съществуване, който сме загубили ние в това безвремие, в този порочен кръговрат на оцеляване. Мая Манолова е държавник не е политик като именно тук е разликата между нея и управляващите!

Тя е от един друг вид, който градят и след тях остава! Някога в България е имало държавници, които са мислили за десетилетия напред и тук думите на дякона „дела трябват, а не думи“ се виждат в огромните сгради в центъра на София, площадите и кината, читалищата и стадионите, които са построени от дедите ни!

Мая Манолова иска ревизия на всеки един похарчен лев. Именно тук тя иска да покаже порочната престъпна практика. Моделът е ясен на всички – разбойнически и престъпен, не се спазват закони, погазват се правата и на бедните, и на богатите, на всички!

Време е да се изправим срещу порочните практики на банките и колекторските фирми, срещу модела Борисов! Именно гражданската платформа „Изправи се.БГ“ е тази, която застава смело и задава въпроси, но и предлага решения. Време е да се постъпва зряло както казва дяконът Левски, а ние с дела да подкрепим Мая Манолова!

От: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ