Васил Божков! Системата убива + ВИДЕО

в България

Васил Божков! Системата убива + ВИДЕО
Щом и най-големият данъкоплатец Васил Божков заговори, че го е страх от физическо елиминиране на системата значи лозунгът „Системата ни убива“ не си отива.

Първи почернените фланелки на майките с деца с увреждания облякоха след това и Слави Трифонов застана зад тях, но сега и Васил Божков каза открито, че се притесни за физическото си елиминиране от хората, които ръководят тази система.

Мая Манолова говори за системата и как да не говори като тя е анти системен играч и се бори за разбиване на статуквото. Когато една хунта е яхнала кормилото на властта, когато едни самозабравили се политици бъркат паралелната държава с реалната обикновено така става . Изземват се бизнеси, а моделът на управление си е по мутренски и какво очакваме след като престъпните години са възпитали престъпните типове и те яхнаха държавата, а ние къде сме и какво може да направим?

Или и ние сме тяхна собственост без право на глас без право на мнение, без право на бъдеще? Време е да се изправим срещу системата, защото системата не спира да ни бива и както всички сме казвали „време е да изхвърлим боклука от властта“. наистина време е!

https://www.facebook.com/vun.bokluka/videos/267125084666307/

Виж още публикации на bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ