Магическата тайнственост на числото 11

в Любопитно

Числото 11 наистина съдържа магическа тайнственост. Именно поради тази причина то е едно от най-тълкуваните числа в нумерологията.

От една страна всички са наясно, че удвоеният заряд на единиците често пъти предизвиква хаос. От друга пък числото 11 често пъти бива определяно като царско число.

Смята се, че числото 11 е под влиянието на планетата Прозепина. В римската митология тя се почита като богиня на подземното царство и в същото време като богиня на плодородието. На практика това означава, че числото е натоварено с позитиви и негативи.

В индийската митология числото 11 се смята за щастливо и се свързва с бога на разрушението – Руда. Съгласно Кабала пък двете единици са знак на сляпата сила и негодуванието.
Това означава, че вибрацията на 11 не е само положителна.

Специалистите по Кабала препоръчват в никакъв случай да не целувате екрана на телефона си, когато видите подредени четири единици, смятайки, че е на късмет.

Това число носи харизма, решителност, силна интуиция и лидерски позиции. В същото време обаче трябва да сме наясно, че събирайки двете описания, поредицата от положителни събития задължително ще бъде последвана от такава от отрицателни.

На практика за което и число да става въпрос, еднозначното тълкуване е погрешно. Не е правилно и това да се определя кои от тях са добри и кои са лоши

Източник: topactualno.com


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ