Косата ви показва дали ви е направена магия

в Любопитно

Косата е сред най-големите женски достойнства. Дългата и буйна грива обаче не е просто красиво оръжие, с което дамите омайват мъжките сърца. Тя е много повече от това. Още преди хилядолетия хората са разглеждали косата като магическо продължение на човешкото тяло.

Вярвали са, че косъмчетата всъщност ни помагат да осъществим връзка с Космоса и да приемем информация и енергия. Сплетената на плитка коса пък представлявала амулет, чрез който момичетата се пазели от лоши погледи и негативни помисли.

Днес макар и да сме забравили за необикновената сила на косата си, тя продължава да ни свързва с по-висши светове. Тя е тази, която подсказва, ако енергийното ни ниво е пробито и ни е направена черна магия. Вижте кои са признаците, по които косата ви подсказва, че някой ви мисли злото.

1. Косата ви капе, въпреки че сте в добро здраве.

Това състояние може да се дължи на сезонен косопад, стрес, но и на лоша енергия, която някой ви е правил.

2. Косата ви не расте.

Бавният растеж на косата може да се дължи на неправилно хранене, генетични фактори, но и на направена магия.

3. Косата ви е изгубила блясъка си.

Ако въпреки всички грижи, които полагате, косата ви продължава да изглежда зле и е загубила обичайния си блясък, може би някой ви мисли злото.

4. Косата ви се сплита непрекъснато.

Сплетените краища на косата могат да се дължат на лошо разресване или неподдържане, но също биха могли да са знак, че около вас витае злокобно присъствие.

Източник: sanovnik.bg

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ