Колко далече сме от Третата световна…

в Конспирации

Напоследък в медиите често се прокрадват заглавия като „Светът стои на прага на Трета световна война”. Но така ли е наистина? Още Ванга говори за възможността от световен сблъсък…

Евентуалните огнища на конфликта

Експерти от шведския в. Aftonbladet („Вечерен вестник”) смятат, че като първи етап на военните действия биха могли да послужат сблъсъци в няколко точки на земното кълбо. Лидер в този своеобразен рейтинг е Северна Корея, която не спира да провежда изпитания на ядрено оръжие, както и да разработва други опасни технологии. Още повече че КНДР вече неведнъж заплашва Америка с ракетите си.

Вторият регион, явяващ се рисков за възникване на евентуален сблъсък, е Южнокитайско море. Конфликтът може да избухне в района на островите, които принадлежат на различни страни. Във войната със сигурност ще участват Китай и САЩ.

Третото място в зловещия списък на шведското издание е отредено на територията между Индия и Пакистан. Тези две големи държави разполагат с ядрено оръжие. А ролята на спусък за евентуалния сблъсък може да изиграе тероризмът.

Нееднозначна е и ситуацията между Индия и Китай. Ако индийските власти се съгласят да признаят Тибет и поддържат военното движение там, конфликтът става неизбежен.

Прибалтика, в този смисъл, също е опасна територия. Амбициите на Русия се увеличават по отношение на Европа, а това може да даде тласък за стъпването на пътеката на войната.

Поличби за началото на Третата световна война В годината, когато се разрази Трета световна война, месец март ще е такъв, че селяните ще могат да сеят овес. Годината преди войната ще е плодородна, с изобилие на плодове и зърно. Когато свърши кратката зима, всичко ще цъфне по-рано и природата ще изглежда мирна и спокойна. Тогава вече никой няма да повярва в мира.

Предсказания на Ванга

Предсказанията на сляпата пророчица стават с всеки изминал ден стават все по-актуални. В разгара на Студената война често са й задавани въпроси, отнасящи се до евентуален трети световен конфликт.

През 70-те години на миналия век Ванга казва: „Когато спре да мирише полското цвете, тогава човекът ще се лиши от способността за състрадание, когато черната вода стане опасна… тогава ще се разрази всеобща разрушителна война”; „Войната ще е навсякъде, между всички народи…”; „Истината за края на света трябва да се търси в старите книги”; „Това, което е написано в Библията, ще се сбъдне. Ще настъпи Апокалипсис. Не вие, но децата ви ще го видят!”; „На човечеството са приготвени още много катаклизми и бурни събития. Ще се промени и съзнанието на хората. Идват тежки времена, хората ще са разделени от вярата си. Най-древното учение ще дойде в света”.

Последното, което казва Ванга по този въпрос, е: „Сирия все още не е паднала”. От думите й може да се направи изводът, че противостоянието ще започне едва след края на войната в Сирия.

Според Ванга новата война няма да е като предишните две, защото ще се използват други форми на водене на военните действия.

Предсказания на Нострадамус

Мнозина пророци предсказват Третата световна война като най-кървавата и жестоката. Някои дори я сравняват с апокалипсис. Защото след ядрената война животът на Земята ще стане невъзможен.

Легендарният Нострадамус има катрен (четиристишие), в който предрича началото на Третата световна война.
„На Дунав от Рейн
ще се напие Великата камила (и) няма да се разкае за това.
Ще трепне Рона и по-силните от Лоара.
А близо до Алпите Петелът ще го погуби.“

Според специалистите войната ще започне, когато „Камилата” пие вода от Дунав и Рейн. Те смятат, че животното се асоциира с арабските държави, които ще нахлуят в Европа и ще достигнат до Дунав и Рейн.

Освен това камилата може да означава и арабското население, което днес се е пръснало из цяла Европа, особено във Франция и Германия.

Тази война ще е толкова кървава, че след нея ще останат само Индия и Китай, смята средновековният предсказател.

Според изследователи, изучаващи трудовете на Мишел Нострадамус, пророкът предрича появата на Хитлер в световната история. Както и терористичните атаки срещу кулите близнаци на Световния търговски център през 2001 г. в САЩ. Освен това той правилно посочва, че ИДИЛ ще извършва варварство в Близкия изток. За него е ясен стремежът на организацията да завладее Европа.

След изучаване на трудовете му експерти правят плашещия извод, че именно в настоящата година може да избухне нова световна война. В четиристишие от книгата „Предсказания на Мишел Нострадамус” от 1555 г. се казва,че сериозно противостояние ще започне първо във Франция, а след това ще бъдат атакувани всички европейски страни. Войната ще е много дълга и ужасяваща.

Освен това Нострадамус смята, че през 2018 година ще се сблъскат две много силни държави и тази борба ще продължи точно 28 години…

Предсказания в религиите

В Стария завет е предсказано, че Дамаск (Сирия) ще се превърне в купчина развалини. Пророк Исая пише, че ще изчезне Дамаското царство с цяла Сирия. А в Египет според него ще избухне гражданска война.

Според християнската религия през 2038 г. ще има някакво знаково събитие. Това е свързано с факта, че обикновено дните на честването на Възкресение Христово при православните и католиците не съвпадат поради различните правила, по които се изчислява пасхалният период. Но именно през 2038 г. (25 април) тези събития ще съвпаднат и в двете религии.

Зловещият рейтинг на предсказанията

Предлагаме ви компилация от най-ярките предсказания, засягащи разразяването на конфликт в световен мащаб.

Григорий Разпутин предсказва, че по територията на Европа ще преминат три змея, които ще оставят след себе си само пепел и разрушения. Мнозина наричат тези митични същества три световни войни.

Известният американски екстрасенс Сара Хофман предрича страховити бедствия, предизвикани от война, при която ще бъде използвано ядрено оръжие. А старт на сблъсъка ще даде ракета, излетяла от Либия и поразила Израел. Освен това според предсказателката Руската федерация и Китай ще се опитат да нападнат Съединените американски щати, но най-вероятно ще претърпят поражение.

Монахинята Елена Айело от Италия предрича, че Русия ще създаде тайно оръжие, с помощта на която ще завоюва целия свят. При това в друго свое пророчество италианката заявява, че страната ще бъде превърната в пепел.

Екстрасенсът от Англия Джоан Сауткот неведнъж твърди, че войната на Изток ще означава в скоро време край на мира по цялата планета.

В книгата на Бейкирх „Пророчески гласове” от 1849 г. авторът пише: „Месец май ще се готви сериозно за война, но няма да се стигне дотам. Юни също ще приканва към война, но също няма да се стигне до конфликт. Юли ще е толкова сериозен и страховит, че мнозина ще се простят с жените и децата си. През август във всички краища на земята ще говорят за война. Септември и октомври ще донесат голямо кръвопролитие. През ноември ще се случат удивителни неща”.

„Горският пророк” Мюлхиазъл (1750 – 1825) казва: „Една от знаковите поличби за приближаваща се война ще бъде „строителната треска”. Ще се строи навсякъде. Но сградите няма да приличат на къщи, в това число и зданията, напомнящи пчелни пити. Когато хората толкова се увлекат от устройването на бита си, сякаш никога не смятат да напускат земята, тогава ще започне „голямото разрушаване на света”.

Абат Курикие (1872): „Ще започне силна борба. Врагът буквално ще нахлуе от Изток. Вечерта все още ще казвате „Мир! Мир!”, а на следващата сутрин те ще са на прага ви. В годината, когато започне мощното военно противостояние, пролетта ще е толкова ранна и хубава, че през април кравите ще са изкарани на паша, овесът няма да може, но пшеницата ще може да се жъне”.

Строителят на фонтани Алоис Ирлмайер, роден във Фрайласинг (Бавария), предсказва: „В самото начало на Третата световна война ще се използва химическо и бактериологическо оръжие. Скоро след това ще бъдат пуснати първите атомни ракети. Докато въоръжените сили на Изтока (мюсюлманските войски – бел.авт.) като широк фонтан се движат към Западна Европа, ще има боеве в Монголия…

Китайската народна република ще завоюва Индия. Център на сраженията ще е районът около Делхи. Пекин по време на тези боеве ще приложи своето бактериологическо оръжие. Вследствие на това двадесет и пет милиона души в Индия и съседните страни ще загинат.

Ще избухнат непознати досега епидемии. На Изток ще воюват Иран и Турция. Балканите също ще бъдат окупирани от техни войски. (Китайците?) ще нахлуят в Канада. От 1907 г. САЩ ще участват само в пет войни. По време на войната ще настъпи голяма тъмнина, която ще продължи 72 часа…

В Европа ще избухнат непознати досега болести. Във Франция хората, и на първо място младите хора, ще бъдат поразени от слепота и загуба на разсъдъка, човешките тела ще започнат да се разлагат”.

Според предсказанията на много пророци в това време част от Западна Европа ще бъде завладяна от мюсюлмански и китайски войски…

Източник: burgasnews.com


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ