Жертвите на пропагандата!

в България

Жертвите на пропагандата!
Кой са жертвите на пропагандата, виж тук?

Информационна война или така наречените хибридни войни между Русия и САЩ! И така накратко това е една война, в която се хвърлени много пари тя да изглежда такава!
Но за да има такава война трябва да има и финансиране, защото всяка война се води с пари и то пак за пари!

На практика Русия не е дала нито един лев за тази хибридна война в България, но пък за сметка на това от САЩ са вложени милиони да се борят с руската пропаганда и русофилите!

На практика тези милиони са усвоени – откраднати – преразпределени от определени кръгове и НПОТА и Фондации и зад всеки изхарчен долар трябва да се отчете дейност!

И как да стане като на практика няма противник у нас, ами просто се създават, се набеждават, се измислят врагове за да продължи източването на долари!

Схемата е проста, но работи от десетилетия и на практика от нея се облагодетелстват малцина, а другите просто свидетели на фалшиви новини, но те не знаят за това !

Най-фрапиращият случай у нас е този в Бургас преди две години на който при преминаването на „Нощните вълци“ на Владимир Путин имаше инцидент на бензиностанция ОМВ в Бургас! Инцидентът е сбиване!
Украински Агенти командировани у нас заедно с протестърите от „Протестна мрежа“ в условия на засада трябва да помрачат похода на вълците и да покажат на целият свят, че те не са желани!

Такъв е планът не само за България, а и за всички държави през който рокерите трябва да минат !
Плакатите са едни и същи, слогана същият, медиите са подготвени, опорните точки раздадени !
Но тук случайно или не попадат и невинни лица!

Това са двама старци и едно момиче, които отиват да се снимат, но те не са Русофили, те не носят Руски знамена, а напротив те носят Българското знаме и тогава те са нападнати от платените провокатори – удряни, бити, душени и тогава се притичат на помощ наши патриоти от Войнски съюз „Васил Левски“, който също отнасят пердах, но спасяват двамата старци и младото момиче, макар и на единият да му чупят ръката, на другият да му отлепят ретината на окото и множество рани, охлузвания и травми !

Идва полиция и всичко приключва до момента, в който пропагандната машина се задейства !
Адвокатите на БХК внасят жалби и вместо нападателите да бъдат съдени те завеждат дела, множество дела!

През соросоидните медии всичко това придобива пропаганден характер и в САЩ са доволни, че видите ли техните милиони не са напразно!
Жертвите и участниците в инцидента не са нито членове на някакви проруски организатори, нито са някакви обществени личности, не са политици нито получават пари за това, а те са неволни жертви попаднали дали случайно, или не на неподходящото място ще кажат някой, но не е така!

И така телевизии, радия, медии тръбят за паравоенни организации с военни дрехи, които са воювали и са се сбили с други такива войни от Украйна тук!
Говори се за жестока война !

Няма такова нещо – на финала жертвите на побоя станаха и жертви на тормоз след това смазани от съдебната машина като вече са осъдени, макар и условно има влезли в сила присъди!

Хибридна война, вицове, снимки, колажи, фалшиви новини и всичко, което можете да се досетите в тази информационна джунгла, но тук става дума за човешки съдби!

Стилияна – едната жертва в следствие на тормоза получава рак на дебелото черво и множество увреждания! Жената като главен свидетел е подложена на натиск и тормоз като днес дните и са преброени!
Светлозар Минов, този със супената ръка, който полицията заварва в безсъзнание, спасявайки знамето на България днес е осъден като тормозът над него, семейството и бизнесът му е огромен, казва той, не пожалиха никой – нито близки, нито приятели, казва той !

Стойчо е с изваден лакът а Георги Иванов  след много интервенции зрението му е увредено и е подложен на много тормоз и натиск, и колата му бе разбивана и без работа оставаха и какво ли не няма да ни стигне времето да говорим за ужасните репресии извършени над тях!
И така има ли хибридна война и тези ли са истинските войни на Путин у нас?
Хора, мамят Ви, лъжат Ви за да усвоят едни пари от фондациите на Сорос у нас и в това от БХК са най-добрите – тяхната правна помощ се превръща в един доходоносен бизнес !

Осъдени са 2 години условно с 3 години изпитателен срок !
Ех, според слуховете съдията спечели една години специализация в САЩ, а прокурорката – преференциални лихви по заемът и още нещо !

Така е, защо искат реформа в съдебната система от фондациите на Сорос или ето защо?
Днес са тези хора, утре може да сте Вие и да попаднете на неподходящото място по неподходящото време или да бъдете заведени там, знае ли човек?

В хибридните войни има само актьори, а истинската цена се плаща от обикновените хора!

От:bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ