Хайде Слави, поведи ни!

в България

Хайде Слави, поведи ни!
Хайде Слави, поведи ни!

Отраснахме с твоите песни във времена нелесни!
Казваш „няма такава държава“, но пък има такъв народ и аз съм тук, не съм избягал! Боря се всеки ден и нощ, всеки миг да оцелея за да бъда тук понякога си пея!
Не сме народ и мърша ние не сме бе Слави разбери, просто няма кой да ни надигне за да се борим ние!

Бях в чужбина, хубав свят голям и подреден, но някак си не се чувствах там щастлив, макар и да бях уреден!
Искам Слави моята Родина да бъде с виза за всички от чужбина!

Искам моят дом да бъде крепост и моите планини зелени, хайде Сави поведи ни!
Някой трябва да ни поведе да се изправим всички млади и твърдо да заявим, че не се боим да променим съдбата си и да им покажем честно брат как се прави!
Дали е време да изхвърлим боклука брат ще ти кажа ДА и нека дяволите плачат, че са ни създали нас такива младите без перспектива да се борим с живота и да ни мачкат ту тия, ту уния! Изпратих снимка „Аз подкрепям Слави“, но и Слави подкрепи ни ти само ти се моля поведи ни в тези нелеки дни!

За национално спасение не трябва извинение както Дяконът е казал брат „дела трябват, а не думи“ и думата дума отваря и да ти кажа честно в гърдите има рана! Рана брат, която не зараства, от думи е тя, не от куршум разбери, че казваш, че „няма такава държава“!

Има я на картата, пише България е тя и за нея аз Слави съм готов и да умра!
Тук съм отраснал и тук искам да умра, в чужбина е прекрасно, но тук е моята страна! Затова ти казвам Слави поведи ни на борба пък каквото сабя покаже!
Не говорим за война, а за политически формат и за теб ще гласувам, че на другите ме е яд!

Затова Ви казвам, снимах се със снимка „Слави с теб съм“ разбери, но ни трябват водачи и лидери сега да ни поведат на борба и да ги изметем от властта за една чиста и свята република както е казал Дяконът Левски!

От:bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ