Как съблазняват в различните страни?

в Любопитно

На всички е известно, че Франция е страната на любовта и целувките, Испания е родината на страстните кабалеро, а Холандия – Меката на еротичната любов. Но как са завоювани тези звания? Какви са тайните “оръжия за поразяване” на обекта на страстта в различните страни? На тази тема са посветени много изследвания.

Сексолозите са единодушни, че главните майстори в съблазняването са испанците. Природата ги и надарила с неописуем темперамент и навик неотстъпно да преследват обекта на своята страст. Девет от 10 сеньорити се запознават с мъжете и буквално “увисват” на шиите им. Но и испанските кавалери са доста настоятелни в ухажването. Тяхното основно оръжие е пронизващия поглед право в очите. Това се приема като проява на интерес, доверие и физическо влечение. Всеки 5 испанец смята, че без размяната на погледи, романтичната връзка е просто невъзможна.

Японците обичат да съблазняват като опияняват избраника или избраницата на своето сърце с любимата си напитка – саке. Колкото и да е странно, този източен народ въплъщава в себе си световна тенденция. Според статистиката, повече от половината хора от всички националности са на мнение, че алкохолната вечер и задушевния разговор са главното средство за сближаване.
Срещите “на по бира” са стара традиция в Германия и Чехия. Няколко халби бира, вкусни наденички, изкусни шегички и обектът на вашите въжделения е изцяло ваш. Но от всяко правило има изключение.

Португалците, например, се смятат за най-трезвите любовници: само всеки 7-ми от тях признава използването на малко алкохол при съблазняването.
Сексолозите твърдят, че 50% от хората по света твърдят, че могат да бъдат съблазнени от “грозни” хора при условие, че към тях се приложат добри техники за покоряване или могат да бъдат заинтригувани.

Най-непридирчиви са норвежците: 7 от 10 северняци са готови с радост да се отдадат при “технологически правилна съблазън”: с много подаръци, комплименти, романтична вечеря и “красива кулминация”.

Съвсем друго нещо е Франция – страната на романтиците и истинските кавалери. Французите обожават подаръците, предпочитат да подаряват цветя и шоколадови бонбони, да ходят в галерии, да седят в кафенетата, да си устройват пикник. Затова, вероятно, французойките са станали толкова придирчиви и не могат да бъдат съблазнени за няколко часа с помощта на “джентълменските умения”. Те трябва да бъдат силно впечатлени.

Британците и холандците са готови да обичат винаги и навсякъде. Именно в тези страни е и най-голям броят на представителките на най-древната професия. Но пък там жриците на любовта се подчиняват на своеобразен кодекс за поведение. Те могат да демонстрират своите “прелести” и професионални “навици” не по-близо от 3-5 фута (около метър) от потенциалните си клиенти и нямат право да ги хващат за ръка или да ги дърпат без тяхното “осъзнато съгласие”.

Източник: tia.bg

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ