Невероятно, но факт! Жените в тези 10 държави са… дефицит

в Любопитно

Наистина съществуват такива държави

Колкото и невероятно да ви звучи в 10 страни по света, жените са… дефицит.

Несъмнено демографията е оставила своя отпечатък и в тези страни. Вероятно сте наясно, че в някои държави представителките на нежния пол са в пъти повече в сравнение с мъжете. В други страни обаче нещата стоят точно обратното.

Разбира се причините, довели до това жените да са по-малобройни от мъжете в някои части на света, са най-разнообразни. Спокойно може да се отбележи, че една от тях, са проблеми с жилището, може да се мине през мигрантите и да се стигне до кариера и манталитет.

Ако ви е интересно в кои страни жените са по-малко от мъжете и то в пъти, бихте могли да го направите в следващите редове.

Ето кои са 10-те страни, в които жените са.. дефицит:

Норвегия

Статистическите данни сочат, че в Норвегия представителите на силния пол са с 12 000 повече в сравнение с дамите.
При все, че полага усилия, правителството все още не е успяло да се справи с тази разлика между половете.

Исландия

В Исландия пък на 100 жени се падат 104 мъже. В това отношение неколкократно се появяват слухове, че исландското правителство се готви да плаща на дами от чужди страни, за да сключат брак с жителите на държавата. Разбира се това е само слух и той бе отхвърлен набързо.

Канада

Дами, имаме добра новина за вас. Ако се нуждаете от мъж, то си вземете еднопосочен билет за Канада. Статистиката сочи, че там мъжете са с 250 хиляди повече в сравнение с представителките на нежния пол.
Това се дължи на факта, че жените често пътуват в други страни и остават там, вместо да се завърнат обратно в родината си. Не е изключено да сключват и брак зад граница.

Кипър

Независимо от постоянните мигранти, в Кипър все още се усеща сериозен недостиг на жени.

Китай

Дръжте се да не паднете от информацията, която ще ви съобщим. Статистиката сочи, че мъжете в Китай са с (забележете)… 34 милиона повече в сравнение с представителките на нежния пол.

Освен това излишък от мъже има във Финландия, Италия, Швеция, Индия и Англия.
Статистиката сочи, че във Финландия 256 000 мъже на възраст между 25 и 54 години нямат приятелка. Италианките пък рядко стават домакини-. Те се стремят към развиването на успешна кариера и поради тази причина се местят в други държави, където да учат или работят.

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ