Как се прави религиозна война?

в България

Как се прави религиозна война?
От слава и популизъм към радикален тероризъм. Как една копейка иска да стане цент на цената на една религиозна война? Преди да се стигне до религиозна война първо ще се мине през расистко напрежение, което ще премине в религиозно такова. Прави впечатление, че именно от Възраждане започнаха първи да говорят за толерантността и да дават съвети на Тръмп дори докато НПО-та на СОРОС правят протест в България, в който единствено участват американци и докато Сорос вменява, че целият свят е против расизма кой натисна копчето на Възраждане и защо именно те заговориха на тази тема?

Мълчат Ромските барони, мълчат и от ДПС, мълчат и така наречените опитомени патриоти, всички мълчат само Костадин дава насоки и съвети и се изказва по темата за расизма. За да има конфронтация на мнения трябват минимум две страни, но в качеството си на какъв той взима едната гледна точка, кой го активира?

Как една копейка иска да стане цент? Тук не става дума за елементарен радикален популизъм тук става дума за създаване на една опасна хистерия в обществото от която могат да умрат много хора като тук става дума за противопоставяне на масите, става дума за разделение, а не за обединение. Това не е патриотизъм, а злоупотреба с него в името на някой друг долар.

Сорос е щедър на страдание и мъки освен на пари! Народе разбери, не се подавайте на внушения, не се подавайте на крайни емоции и това ще отмине, но нека да не се разделяме, нека да не вярваме на лъжепророци, които търсят слава и пари за своите пороци.

Ние не сме платени медии и не обслужваме властта, но има хора с дявола биха се прегърнали за някой лев или копейка, или цент дори в името на славата и популизма като именно те ще доведат тук тероризма.

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ