Манолова! Справедливост за всеки!

в България


Справедливост за всеки трябва, но за да има справедливост трябва всеки сам да се изправи и да се заяви, да каже къде е проблема и когато е в нас да се променим. Промяната не е процес и не се налага с мерки и ограничения, тя се чувства отвътре, а все повече хора чувстват, че трябва промяна. Мая Манолова се обърна именно към тези хора били леви или десни няма значение, всеки е добре дошъл за промяната, но промяната идва от нас самите отвътре! Защото Господ не ни гледа отгоре, а отвътре, ако не сме истински няма да успеем.

За да има справедливост трябва промяна на системата, защото тази система ни убива и бавно вдига ток, вода и парно, вдига цените на храните и медикаментите, а доходите остават ниски за тази справедливост те не ви говорят.

За контролираната съдебна система нищо не казват. За престъпният сговор на хранителните вериги и смазването на малкият бизнес никой не говори, къде е тази справедливост тогава, къде е? Дали един политик ще понесе отговорност и ще получи справедливо наказание?

Дали ние ще получим справедливост зависи от нас самите, защото с този модел на политико-икономическа мафия на олигарсите в политиката виждаме става дума за грабеж, за геноцид и робство, а за робите справедливост няма. Ние ковем съдбата си в момента и бъдещето на децата ни зависи от нас самите дали ще се изправим сега, или ще склоним глава и ще оставим мафията да безчинства над нас и съдбите ни! Справедливост сега или робство утре, сам избираш!

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*