Обществен натиск с Мая Манолова

в България

Обществен натиск с Мая Манолова
Мая Манолова с гражданско движение “Изправи се.БГ“ прилага обществен натиск над правителството. Това е една работеща форма, в която да се чуят гражданите, да се чуе гласът на народа. Все пак властта произтича от народа по конституция, но засега правителството не спазва тази конституция.

Мая Манолова поведе хорото на гражданската инициатива и с личен пример показва как се прави именно принуда в добрият смисъл именно граждански натиск и контрол над институциите за да си свършат задълженията вменен им по закон и конституция.

Някой ще кажат, че една птичка пролет не прави и Мая навсякъде няма да може да огрее, така е, но ние ще кажем, че един петел цяло село буди и нека всеки един от вас бъде петела на своята улица. Изправете се бре хора, само така заедно можем да променим средата, която ни заобикаля.

За да работят институциите трябва обществен натиск и контрол, трябва да се обединяваме за всяка кауза, за всеки проблем до решението му за да покажем, че в България има гражданско общество, в името на България, в името на добруването ни! „Изправи се.БГ“ е платформа и тя е модел, тя вид решение, но в това решение основната сила сте вие!

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ