Слави Трифонов! Нали Европа освен, че ви гледа, тя ви чува!

в България

Слави Трифонов! Нали Европа освен, че ви гледа, тя ви чува!
Слави Трифонов наддаде вой на който ехото отекна и в Европа. Вярно, няма такава държава, в която открито властта си говори за кражби от евро фондове.
Слави Трифонов: За пръв път министър призна, че се краде, но “тре”а си трайкаме” И това доживяхме – министър да сподели, че  се крие информацията, че има измами с евро фондове по определена програма, защото в противен случай Европейският съюз може да спре финансирането!

Сега, ако имаше Европейска прокуратура да дойде в страната и да разследва тези министри, които прикрива престъпления дали нямаше някой прокурор да каже както Борисов: ”За първи път мафията се пропука и запяха в арестите.” Дали както нашите прокурори копаеха трупове няма днес да копаят заровени бидони с пари на управляващите или пак Европа е глуха и сляпа след стотици подадени сигнали в ЕК за злоупотреби с евро фондове?

Слави Трифонов посочи врата, но сме свикнали да казваме, че законът е врата в полето, но дали и в Европа е така? Трябва да изхвърлим боклука от властта заедно и да направим ревизия на всяко министерство, на всеки за който има данни за престъпление тогава от държава, в която няма нито един осъден политик може да се превърнем в държавата с най-много осъдени политици!

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ