Бай Тошо: Ако можех да се върна, много хора бих изправил до стената, защото разстрелът им е малко!

в България

Бай Тошо: Ако можех да се върна, много хора бих изправил до стената, защото разстрелът им е малко!
Бай Тошо: По мое време що нямаше мафия? По мое време милицията бе гарант за стабилност и сигурност! Имаше ред и дисциплина, а сега разюзден народ, деморализация, наркотици, проституция и никой не спазва тази конституция, била морално остаряла.

Бандити управляват държавата по бандитски, няма интелигенция, бил съм я избил ми казвате, но сега всички професори и академици с купени дипломи, а истински умните учители от моето време са по кофите за боклук, кой да ви научи децата и на какво като няма кой да работи, няма кадри, а безработицата се компенсира като прокуждат децата в чужбина ситуацията да не ескалира.

Няма ред, няма дисциплина, бандитите искат това риба да ловят в мътна вода! Живеете в мътни времена, но някой иска да бъде така. По мое време нямаше мафия нито престъпност камо ли организирана, а милицията следеше с авторитет за всичко! Имаше такива който захождаха по западното влияние и модел и сега ги има ама не могат да си позволят стандарта, защото нямат пари май?
Ето в Америка забраняват осиновяване на деца от джендъри и гей бракове в България гласуват конвенция за детето за да изнасят такива деца!

Срам ме е да ви кажа, срам ме и ако можех да се върна пак много хора бих изправил до стената, защото им е малко!
Бай Тошо: „Питам Ви от кого да започна“?

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ