Бай Тошо: Скоро Западът ще проумее, че не могат да Ви наложат демокрацията си!

в България

Бай Тошо: Скоро Западът ще проумее, че не могат да Ви наложат демокрацията си!
Бай Тошо: Демокрацията не се състоя по нашите земи не може да се приложи и в Арабският свят. Западът ще проумее, че техният модел е неприложим навсякъде. Техните стандарти на общността се налагат и във виртуалният свят, но на практика е не приложим не само у нас, но и в Арабският свят и в Африка и в Русия. За съжаление джендърството и другите модели на всякакво себеопределяне при младите ще ни изиграе.

Бай Тошо: Хората, с който аз изградих България бяха възпитани в морал, труд и лишения. Те бяха заредени с патриотизъм и родолюбие. Днешните в какво са подготвени, какво умеят, в какво са възпитани? Истината е, че загубихте много поколения блуждаещи души без образование, без умения, без жажда за познание и живот. Какво е битието им? За какво живеят младите днес – за партита, чалга, разврат и наркотици ли? Тези младите не умеят да си произведат храната си не умеят и да си я приготвят.

По мое време децата си играеха с кукли и готварски сервизи, от малки мечтаеха да станат добри и образцови майки, които да създадат семейство и поколение. Днешните си играят с телефоните и живеят в интернет, техни модели за подражание са поп певици и други скъпо платени проститутки. Ами момчетата какъв избор за реализация имат да станат наркодилъри ли? Каквото посеем това и ще пожънем, а пожънах, а вие какво ще жънете? Каква икономика ще имате, кой ще работи и какво могат да работят младите? Какви инвеститори очаквате в страната след като нищо освен функционално неграмотни роби можете да им предложите?

Какво произвеждате днес – болни и нервни, мързеливи и глупави, непросветени и невежи и духовно осакатени без вяра, без мечти реални. Младите мечтаят да са бандити и незаконно забогатели. Бай Тошо: Ние възпитавахме и да бъдат учени, инженери професори и академици, които да се влеят в заводите и комбинатите. Затова имахме икономика и силна държава, защото с умен човек всичко можеш да направиш, но с алчен и глупав дето се казва и пари не можете да делите.

Днес демокрацията е неприложима, защото от тези деца нищо не става и ваша е вината, че вие позволихте. Защото вие не сте отговорни за възпитанието на децата си, а НПО-тата от Америка направиха така, че децата Ви да мутират и да се извратят. Пращате ги на студентски бригади, нали? Те им промиха мозъците така, че утре няма да ги познаете, но и те няма да ви познаят. Кой ще ви гледа на стари години ли, ами парите, ако имате, защото децата Ви няма да Ви помагат, защото не са възпитани в състрадателство и милосърдност не са възпитани в трудови навици и морал, не са възпитани да бъдат човеци.

Бай Тошо: Смеете се, че по мое време се обръщаха един към друг хората с „другарю“ и „другарки“, но това си бе другаруване. Днес няма приятелство, няма другарство, няма човещина и никой не вие виновен не се оправдавайте! Затова и демокрацията няма да сработи, защото самите хора не ставате нито за демократи, нито за капиталисти, отказахте се и да сте социалист


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ