Ето какво трябва да знаете, ако носите кръст на верижка

в Любопитно/Религия

Не носете чужд кръст, тъй като ще приемете греховете на човека

Безспорно, носенето на кръст е признато за най-силния талисман за християните.

Хората го носят с надеждата, че той ще ги напътства в живота и ще ги предпазва от злото.
Поверията обаче сочат, че носенето на кръст, знак за множество опасности. Той е и индикатор за душевното състояние, в което се намира човекът.

Древните вярвания сочат, че в никакъв случай не трябва да носите чужд кръст. Ако направите тази грешка, то трябва да сте готови да приемете греховете на собственика му. Те се прехвърлят върху вас от момента, в който сложите чуждия кръст.

Поради същата причина не бива да взимате кръст, който сте намерили на пътя. Ако въпреки всичко се осмелите да го внесете в дома си, трябва да сте наясно, че по този начин можете да се „снабдите“ с множество болести и беди.

В случай, че кръста, който носите започне да потъмнява, това е знак, че човек от близкото ви обкръжение оказва негативно влияние върху вас.

Ако пък верижката, на която го носите ви се скъса, трябва да знаете, че това също не е случайно. Това е знак, че някой се опитва да ви навреди чрез магия

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ