Ето каква съдба ви е отредила вашата планета

в Любопитно

Всеки човек се ражда под влиянието на дадена планета.

Научете коя е планетата, която влияе върху вашата съдба и вашия характер. Искате или не, се появявате на бял свят в определен часови интервал, който пък е подвластен на определена планета.

Ето на коя планета е подвластен вашият час на раждане и какво влияние оказва тя на съдбата ви:

Ако сте родени във времето между 18:00 и 19:59

Вие сте се появили на бял свят под влиянието на планетата Меркурий.
Тази планета дарява хората, родени под нейното влияние с постоянство. Те са готови да отидат до край, без значение за какво става въпрос. Истината е обаче, че често пъти крайностите, до които хората, родени под влиянието на Меркурий, са готови да отидат, им пречат да изживеят живота си пълноценно

Опитайте се да се наслаждавате на живота и това, което имате. Често се опитвате да решавате проблемите на вашите приятели, загърбвайки собствените си такива. Крайно време е да наредите приоритетите в личния си живот и да започнете да ги следвате. Не се раздавайте навсякъде и не разпилявайте енергията си излишно.

Ако сте родени във времето между 20:00 и 21:59

Вие се намирате под влиянието на Слънцето. В астрологията то е един от най-важните показатели в хороскопа. То е символ на индивидуалността, самосъзнанието и личността на човека. То се проявява най-ясно в знака на Лъв-а, където е в дома си.

Хората, родени под знака на Слънцето, са любящи и изключително страстни натури. Обикновено са склонни към звездна треска. Винаги се опитват да се откроят от тълпата и да привлекат максимално внимание върху себе си. Тези хора, са родени за актьори и са невероятни лидери. Те обожават похвалите и ласкателствата дотолкова, че като ги чуят направо се разтапят.

Ако сте родени във времето между 22:00 и 23:59

Хората, родени в този часови интервал, са подвластни на Луната. В астрологията тя е символ на женския пасивен принцип. Свързана е с душата на човека и неговите подсъзнателните желания и стремежи. Позицията й в хороскопа е най-значима при раждането на представителки на нежния пол. Луната дава желание за създаване на семейство, проява на майчин инстинкт и любов към домакинството.

За тези хора е необичайно да са загадъчни. Те притежават невероятна интуиция и имат фина духовна организация. Разчитат на взаимна благодарност и подкрепа, подпомагайки околните. Те са изключителна рядкост заради това, че знаят точно какво искат.

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ