Една самотна майка: Бойко, какво да си дам още, газът си ли?

в България

Една самотна майка: Бойко, какво да си дам още, газът си ли?
Гневна Българка разплака стотици на живо. „Бойко, какво да си дам още, газът си ли“ изплака в гняв пред стотици хора в Шуменското село Салманово. Жената се появи с малкото си дете и застана пред Мая Манолова и разказа за положението, в което се намира.

Хората са подложени на геноцид и изтребление, на грабеж и унижение и една достойна жена, която по честен начин си изкарва парите, работейки в чужбина се прибира заради корона вируса и попада във водовъртежът на ГЕРБ и Шуменската администрация.

Хората открито застават с имената си и с лицата си и открито критикуват правителството на Борисов, открито го нападат, а Борисов си обикаля страната, реже ленти докато хората на улицата протестират.

Жената е работила в Кипър и сега и се налага да гледа дете без вода и градина в населеното място, без да има кой да и помогне, но тя е силна, защото истинските герои са Българските майки, които се борят със системата със зъби и нокти и не ги е страх да назоват проблемът на България с името му! Бойко Борисов оставка!

https://www.facebook.com/BulgarianBultimes/videos/325263051806475/

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ