Трифонов и разбойниците на Али Баба

в България

Трифонов и разбойниците на Али Баба
Слави Трифонов изпя как един милиционер внезапно събуди се милионер и сега тези милиционери вече милионери командват парада в страната кой къде и кой с кого, кой може и кой не. Време е да си вземем страната от милиционерите и мутрите, които в престъпен сговор ограбиха държавата и хората, ограбиха надеждите и мечтите ни!

В тази държава нито да си беден, нито да си богат за хунтата няма наши-ваши или брат.

Грабежът е на парче – малките грабят в малките населени места, големите ги арестуват като в цялата страна! Така е в паралелната държава друга я има, я няма. Време е да си върнем страната, но преди това трябва да изхвърлим боклука от политиката и на всеки от душата, че видите ли тези или онези щели да ни оправят кой за 800 дни, кой за години, с всичките са едно котило дето трябва да се изправи пред закона и това може да стане само с обществена активност само с нашата воля да изхвърлим боклука от властта дълг е това на всеки и не е шега!

Дълг пред идните поколения или да кажем, че няма такава държава и да се предадем, но те това искат за да си царуват, да ни грабят като хунта узурпирала властта, това не е моята страна! Време е да кажем, че има такъв народ и такава държава, време е да изхвърлим боклука от властта веднъж завинаги да освободим тази страна!

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ