Идва ли новото трио? Ако Слави Трифонов и Румен Радев заедно с Мая Манолова се съюзят срещу мафията?

в България


Какво ще кажете за новото трио, което наистина може да помете властта? След последните социологически проучвания в политическият спектър Слави Трифонов е трети по рейтинг, а личният рейтингът на президентът Румен Радев и неговият авторитет отдавна изпреварва този на Борисов като добавим и Мая Манолова, която не спира да изгражда структури в цялата страна се очертава едно ново трио или поне така ни се иска на всички ни.

Слави Трифонов е сдържан и обран и при него няма гафове и не е имало. Досега той не спира по един елегантен начин да критикува властта, но зад него стоят и много хора – екипът му е голям и в него участват не само музиканти и комици, а в него участват и много достойни и доблестни хора, които той ще покаже при едни избори. Румен Радев е най-одобряваният президент в тези бурни времена като той доказа, че стой зад народът, който го избра и се опълчи срещу мафията в личен план.

А Мая Манолова още от времето когато бе омбудсман е сред хората та до ден днешен. Тези хора се очертава да яхнат вълната и тази вълна да помете тази мафия.

Говорят за ревизия, за оставка, за съд и възмездие. Ако всички ние ги подкрепим това говорене ще се превърне и в дела и най-после България ще може да се очисти от боклука във властта да започнем на чисто и да изградим една правова и свободна държава, да изградим едно светло бъдеще за децата си и да се прекъсне олигархичното мафиотско управление.

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ